Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 24.8 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Asparagus Risotto
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pea and Mint Risotto
40 min