Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 24.8 g
Alternatif tarifler
Mushroom Risotto
30 min
Garlic and White Bean Stew
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Ratatouille
40min
Pork with Spinach Lentils
20min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Asparagus Risotto
45 min
Tuscan Bean Soup
50min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.