Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Vegetable Ragu
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 mm)
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 100 g dry white wine
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 15 g fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel
- 1000 g whole milk
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 100 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
Finalisation
- 250 g dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719.3 kJ / 650.5 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 64.1 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1852.8 mg
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Vegetable pasta sauce
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Lentil Moussaka
2sa 20 dk
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2sa 20 dk
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min