Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Vegetable Ragu
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 mm)
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 100 g dry white wine
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 15 g fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel
- 1000 g whole milk
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 100 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
Finalisation
- 250 g dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719.3 kJ / 650.5 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 64.1 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1852.8 mg
Alternatif tarifler
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 Std. 35 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min