Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 500 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Aubergine and Tomato Pasta
45 min