Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spiced Quorn
- 70 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 350 g Quorn mince
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp ground coriander
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 550 g water
- 250 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 10 dried apricots, pitted, halved
Bulgar Wheat
- 200 g bulgar wheat
- 5 sprigs fresh mint, leaves only, chopped
- 1 dash olive oil
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 30 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1267 kJ / 303 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Chick Pea Curry
35 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegetable Stroganoff
30min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min