Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1060 g water
- 1 lime, juice only (approx. 20 g)
- 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp chilli powder
- 1 cinnamon quill
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 2 - 4 fresh green chillies, small, deseeded if preferred
- 10 - 12 fresh curry leaves
- 1 tbsp tamarind paste
- 100 g coconut cream
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pandan leaves (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 896 kJ / 213.3 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 733.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coconut fish curry
1h 10 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Rogani kumbh
45 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Beef madras
1h 30min
Chicken in yoghurt
30 Min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15 min
Gobi masala
30 Min
Coconut lamb curry
2h
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min