Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g white rice
- water, for soaking
- 100 g dried mung beans (see Tips)
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g fish sauce
- 60 g white vinegar
- 125 g unsweetened coconut water
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tbsp lime juice
Pork and prawn filling
- 500 g water
- 200 - 250 g boneless skinless pork belly
- 150 g peeled raw prawns
- 1 pinch salt
Crêpes
- 300 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 50 g coconut cream
- oil, for frying
- ½ brown onion, cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 200 g fresh bean sprouts
- 6 - 8 lettuce leaves
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh mint leaves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1351.3 kJ / 321.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 32.2 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 910.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wonton soup
1h
Vietnamese mixed meat pho
1h 50 min.
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Char siew sauce
10min
Gado gado
1h
Prawn wontons
2h
Asian cucumber salad
10min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Wonton soup (pork)
45min