Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Salad
- 50 g roasted salted peanuts
- 80 g fresh bean sprouts
- 80 - 100 g Chinese cabbage (wombok), finely shredded
- 1 carrot, cut into matchsticks
- ½ red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 3 baby radishes, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g calamari tubes, cleaned
- 40 g peanut oil
- 2 tbsp fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1466 kJ / 349 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 1461.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Citrus seafood salad
1h
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Thai beef salad with noodles
1h
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Curry laksa
45 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Tom kha prawns
25 Min