Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Salad
- 50 g roasted salted peanuts
- 80 g fresh bean sprouts
- 80 - 100 g Chinese cabbage (wombok), finely shredded
- 1 carrot, cut into matchsticks
- ½ red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 3 baby radishes, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g calamari tubes, cleaned
- 40 g peanut oil
- 2 tbsp fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1466 kJ / 349 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 1461.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn and chicken laksa
40min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Sweet and sour prawns
1h
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Nam Jim
10 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.