Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Master stock
- 1000 g water
- 70 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 20 g Shaoxing wine
- ½ tsp salt
- ½ cinnamon quill
- 1 star anise
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 piece orange peel (4 x 3 cm), no white pith
Chicken
- 800 g chicken winglets, skin on
- 150 g rice wine vinegar
- 1 tbsp molasses
- 1 tbsp Chinese five spice
Salad
- 200 g carrots, cut into thirds
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into thirds
- 120 g radishes
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh green chilli, cut into halves and deseeded
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sesame oil
- ½ tsp ground white pepper
- 50 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2749 kJ / 654.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 44.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 1890.8 mg
Alternatif tarifler
Wonton soup
1h
Pork ribs with black bean sauce
2h
Thai noodle and seafood salad
50min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Fish stock
35min
Seafood panzanella
1h
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Citrus seafood salad
1h
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Pork belly ramen
4h 10min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min