Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Master stock
- 1000 g water
- 70 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 20 g Shaoxing wine
- ½ tsp salt
- ½ cinnamon quill
- 1 star anise
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 piece orange peel (4 x 3 cm), no white pith
Chicken
- 800 g chicken winglets, skin on
- 150 g rice wine vinegar
- 1 tbsp molasses
- 1 tbsp Chinese five spice
Salad
- 200 g carrots, cut into thirds
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into thirds
- 120 g radishes
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh green chilli, cut into halves and deseeded
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sesame oil
- ½ tsp ground white pepper
- 50 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2749 kJ / 654.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 44.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 1890.8 mg
Alternatif tarifler
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Asian-style fish fillets
30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Ginger chicken wings
40 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min