Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Chicken and rice
- 250 g jasmine rice
- 1200 g water, plus extra as required
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
- 3 spring onions/shallots, cut into thin slices, to serve
- 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
- 100 g cucumber, cut into thin slices, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2160.8 kJ / 514.5 kcal
- Protein
- 46.1 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 3303.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Wonton soup
1h
San bei ji (three cup chicken)
35min
Goi muc (squid salad)
45min
Bun kebab
1h 45 min
Beef and coconut soup
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Asian chicken noodle salad
45min