Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Chicken and rice
- 250 g jasmine rice
- 1200 g water, plus extra as required
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
- 3 spring onions/shallots, cut into thin slices, to serve
- 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
- 100 g cucumber, cut into thin slices, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2160.8 kJ / 514.5 kcal
- Protein
- 46.1 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 3303.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Curry laksa
45min
Chilli lime sauce
5 min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30min