Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 26.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 965.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken cacciatore
50min
Samke harra
35min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Chicken moghrabieh
25u. 15min
Chilli beef with lemon feta
30min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min