Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 26.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 965.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Ratatouille
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Smoked salmon slice
2h 40min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Chicken cacciatore
50min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50min