Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- oil, for greasing, plus extra for drizzling
- ½ Kent pumpkin, cut into wedges (2.5 cm thickness)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 4 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sumac
- 2 tsp ground coriander
- 1 fennel bulb, cut into thin slices
- 500 g diced lamb (see Tips)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 30 g fresh baby spinach leaves
- 100 g tzatziki dip (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1343.8 kJ / 320 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 320.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Spiced lamb pie
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Layered lamb curry
1 godz.
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Mediterranean vegetable bake
50min
Zucchini lasagne
1h 30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min