Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 678 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Minestrone
40 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Yasai miso ramen
35 Min
Asparagus risotto
40 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Spicy cauliflower soup
20min