Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
veya 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 7.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50min
Ratatouille
40min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Moroccan Bean Soup
45min
Minestrone
45min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Lentil Moussaka
2u. 20min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Springtime Risotto
55min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine and Tomato Pasta
45min