Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
veya 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 7.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta "alla Norma"
50 min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min