Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 1 aubergine, large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
- 2 red peppers, cut in eighths (approx. 200 g)
- 1 red onion, cut in eighths (approx. 120 g)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 sprigs fresh basil leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy courgette soup
25 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Garlic and White Bean Stew
50min
Courgettes with Corn
25 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Scandinavian Brunch
Değerlendirme yok
Mint Courgettes
30 min
Ratatouille
40 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Ratatouille
40 min
Quinoa Tostadas
30 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min