Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese, diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 12.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min