Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese, diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 12.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1óra
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1óra 10p
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min