Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese, diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 12.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Ratatouille
40min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Quinoa Salad
35 min
Chickpea Gratin
1h
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min