Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 500 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, cut in halves
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
- 400 g tomatoes, canned, including juice
- 120 g red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 dk
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 dk
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Lentil Moussaka
2sa 20 dk
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1sa 30 dk
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Butterbean and Feta Burgers
1sa 30 dk
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min