Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 19.36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45 min
Mushroom Risotto
30 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Courgette and Feta Risotto
30 min