Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 350 g risotto rice
- 50 g dry white wine
- 800 g vegetable stock, boiling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g Gorgonzola, cut in small pieces
- 200 g pears, peeled and cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 19.36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Creamy Courgette Soup
25min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Asparagus Risotto
45 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Springtime Risotto
55min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Fennel Risotto
35min