Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
- 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
- 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 10 fresh basil leaves, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Aubergine and Almond Dip
20min
Tuna Tapenade
5min
Asparagus Risotto
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Sicilian Caponata
30 Min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 Std.
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 Min