Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
- 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
- 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 10 fresh basil leaves, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50min
Baba Ganoush
1h
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Gazpacho
1h 15min
Ratatouille
40min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Sicilian Caponata
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min