Cihazlar ve Aksesuarlar
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
walnut halves50 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves (1 large handful)10 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
shallots halved80 g
-
white wine70 g
-
risotto rice270 g
-
boiling water620 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Fontina cheese diced (1 cm)100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
20.8 g
Kalori
2362 kJ /
564 kcal
Yağ
27.5 g
Karbonhidrat
55 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Stroganoff
30 dk
Asparagus Risotto
45 dk
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1sa 30 dk
Roasted Tomato Tart
2sa
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2sa
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1sa
Pea and Courgette Tarts
1sa
Ham and Leek Pasta Sauce
30 dk
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1sa 25 dk
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1sa 5 dk
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1sa
Mushroom Risotto
30 dk