Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2362 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 27.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Cornbread
1h
Minestrone
45 min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min