Cihazlar ve Aksesuarlar
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
4.9 g
Kalori
1282 kJ /
306 kcal
Yağ
11.9 g
Karbonhidrat
33.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 dk
Watercress Soup
25 dk
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 dk
Asparagus Risotto
45 dk
Asparagus Stem Soup
55 dk
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1sa 40 dk
Spiced Red Wine Pears
45 dk
Celeriac and Apple Soup
55 dk
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1sa 15 dk
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 dk
Creamy Courgette Soup
25 dk
Mushroom Risotto
30 dk