Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g onions, quartered
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 120 g fennel, cut in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 50 g salted butter, diced
- 100 g dry white wine
- 350 g cooked, peeled chestnuts
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 800 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1282 kJ / 306 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 33.8 g
- Yağ
- 11.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Gazpacho
1h 15 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Watercress Soup
25 Min
Asparagus Stem Soup
55 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min