Uyumlu sürümler
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mutabbal beitinjan (eggplant dip)
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into halves lengthways and skin pricked all over with a fork
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 50 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 tbsp lemon juice
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 40 g pitted Kalamata olives
- 1 tsp ground cumin
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g tahini (see Tips)
- 30 g natural yoghurt
Flaxseed (linseed) crackers
- 230 g flaxseeds (linseeds)
- 30 g onion
- 1 garlic clove
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into quarters
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 4 sun-dried tomatoes, drained
- 250 g water, room temperature
- 2 tsp dried Italian herbs
- ½ tsp sea salt, to taste
- pomegranate arils, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2553.8 kJ / 608 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 48.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 25.6 g
- Sodyum
- 649.9 mg
Alternatif tarifler
Baba ghanoush
1h
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Muhamara dip
30 min
Falafel with beetroot hommus
20 min