Uyumlu sürümler
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mutabbal beitinjan (eggplant dip)
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into halves lengthways and skin pricked all over with a fork
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 50 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 tbsp lemon juice
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 40 g pitted Kalamata olives
- 1 tsp ground cumin
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g tahini (see Tips)
- 30 g natural yoghurt
Flaxseed (linseed) crackers
- 230 g flaxseeds (linseeds)
- 30 g onion
- 1 garlic clove
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into quarters
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 4 sun-dried tomatoes, drained
- 250 g water, room temperature
- 2 tsp dried Italian herbs
- ½ tsp sea salt, to taste
- pomegranate arils, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2553.8 kJ / 608 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 48.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 25.6 g
- Sodyum
- 649.9 mg
Alternatif tarifler
Pumpkin, carrot and herb bread
1sa 30 dk
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Seed and nut bread
1sa 30 dk
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Scandinavian Rye Bread
27h
Tarator (tahini dip)
5min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1sa 40 dk
Rye and Walnut Bread
1h 25 min
Spelt bread rolls
1sa 45 dk
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min
Grilled eggplant dip
2sa