Uyumlu sürümler
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mutabbal beitinjan (eggplant dip)
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into halves lengthways and skin pricked all over with a fork
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 50 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 tbsp lemon juice
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 40 g pitted Kalamata olives
- 1 tsp ground cumin
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g tahini (see Tips)
- 30 g natural yoghurt
Flaxseed (linseed) crackers
- 230 g flaxseeds (linseeds)
- 30 g onion
- 1 garlic clove
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into quarters
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 4 sun-dried tomatoes, drained
- 250 g water, room temperature
- 2 tsp dried Italian herbs
- ½ tsp sea salt, to taste
- pomegranate arils, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2553.8 kJ / 608 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 48.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 25.6 g
- Sodyum
- 649.9 mg
Alternatif tarifler
Harissa
25 min
Panforte
1h 30 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Hazelnut torte
3h 15min
Orange curry dressing
10 Min
Pear and burghul salad
40 min
Baba ghanoush
1h
Zucchini tortillas with falafel
25hod. 30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Ricotta and polenta chips
2hod. 20min
Fresh fennel salad
10 Min
Tuna dip
15min