Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 150 g water
- 90 g olive oil
- ½ tsp salt
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
Filling
- 400 g fresh spinach leaves (see Tips)
- 350 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 100 g lemon juice
Assembly
- plain flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 297.7 kJ / 70.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 177.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Falafel
25 Std. 30 Min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4hod. 30min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Silverbeet and mushroom calzone
2hod.
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min