Cihazlar ve Aksesuarlar
Fatayer (spinach turnovers)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 35 dk
32 portions
Malzemeler
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
177.6 mg
Protein
1.7 g
Kalori
297.7 kJ /
70.9 kcal
Yağ
3 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Karbonhidrat
8.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Authentic Lebanese
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Kashta cream
10 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Hummus
5 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Gazelle horns
1 Std.
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Falafel
25 Std. 30 Min
Toum
15 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min