Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 150 g water
- 90 g olive oil
- ½ tsp salt
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
Filling
- 400 g fresh spinach leaves (see Tips)
- 350 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 100 g lemon juice
Assembly
- plain flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 297.7 kJ / 70.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 177.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Falafel
25 Std. 30 Min
Toum
15 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Lamb sfiha
1h 20min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Courgette strudel
1h 20min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Tarator (tahini dip)
5min