Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1159 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Risotto verde
45min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Asparagus risotto
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Mediterranean capsicums
2h
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Nutty matcha balls
40min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Broccoli soup with sage oil
30min