Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basil oil
- 100 g extra virgin olive oil
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp raw sugar
Dough
- ¼ lemon, zest only, no white pith
- 60 g semolina
- 90 g Italian "00" flour (see Tips), plus extra for dusting
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 egg white
- 40 g water
- 1 pinch sea salt
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 garlic cloves
- 300 g courgettes, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 150 g ricotta, drained well (see Tips)
- 1 egg
- 60 g pine nuts
- 60 g pumpkin seeds
- 1 pinch ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- full cream milk, for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2150.5 kJ / 512 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 40.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 328.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Filo spinach slice
55min