Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 78.9 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 15.5 g
- Sodyum
- 1392.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli soup with sage oil
30min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Asparagus risotto
40min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Mulled wine
15 Min
Sweetcorn and black rice salad
1h
White bean dip with chimichurri
15 Min