Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 78.9 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 15.5 g
- Sodyum
- 1392.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried carrot and ginger soup
40 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Freekeh and broad bean salad
2j 30 menit
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50sa 15 dk
Pickled fruit salad with honey labne
27 godz. 20 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1j
Sweetcorn and black rice salad
1j
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min