Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g fine burghul
- 1000 g water
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed, white part cut into pieces; green part cut into thin slices
- 40 g soy sauce
- 1 tbsp mirin
- 1 tbsp sesame oil
- 2 tsp rice wine vinegar
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp raw sugar
- 1 - 2 tsp sambal oelek (see Tips)
- 6 sprigs fresh basil leaves
- 6 sprigs fresh mint leaves
- 40 g pumpkin seeds, roasted (see Tips)
- 80 g roasted pine nuts
- 500 g eggplant, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- olive oil, for drizzling
- 1 - 2 tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2353.3 kJ / 560.3 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 14.8 g
- Sodyum
- 1852.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilli con tempeh
20min
Lentil hotpot
12h 45 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Lentil and mint salad
3h 55min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min