Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g fine burghul
- 1000 g water
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed, white part cut into pieces; green part cut into thin slices
- 40 g soy sauce
- 1 tbsp mirin
- 1 tbsp sesame oil
- 2 tsp rice wine vinegar
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp raw sugar
- 1 - 2 tsp sambal oelek (see Tips)
- 6 sprigs fresh basil leaves
- 6 sprigs fresh mint leaves
- 40 g pumpkin seeds, roasted (see Tips)
- 80 g roasted pine nuts
- 500 g eggplant, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- olive oil, for drizzling
- 1 - 2 tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2353.3 kJ / 560.3 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 14.8 g
- Sodyum
- 1852.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Ratatouille
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Roasted eggplant
1h 35min
Mushroom stroganoff
20min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 Std. 15 Min
Breakfast sausages
1h 5 min
Mushroom bolognaise
45 min