Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
- 480 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 20 g butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 40.1 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 162.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta gnocchi
2h
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Ricotta and polenta chips
2h 20 min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Homemade ricotta
1h 15 min
Polenta
25 min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Spinach and feta galette
1h 50min