Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
- 480 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 20 g butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 40.1 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 162.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Baba ghanoush
1h
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Basil pesto
10 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Polenta
25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Zucchini pistachio loaf
1h 30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20 min