Vegan Aubergine Massaman Curry
TM6

Vegan Aubergine Massaman Curry

1.0 ( 1 değerlendirme )

Malzemeler

  • 120 g onions quartered
  • 30 g raw unsalted peanuts
  • 1 red chilli deseeded, cut in pieces
  • 30 g olive oil plus 2 Tbsp for drizzling
  • 50 g freshly squeezed lemon juice
  • 450 g water
  • 500 g aubergine cut in cubes (1-2 cm)
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 35 g cornflour
  • 30 g Thai massaman curry paste
  • 150 g coconut milk
  • 20 g agave syrup
  • 250 g tinned chickpeas drained
  • 100 g frozen green beans
  • 100 g fresh button mushrooms halved
  • 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
  • fresh coriander for garnishing

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
452.9 kcal / 1894.9 kJ
Protein
11.8 g
Yağ
25.9 g
Karbonhidrat
44.2 g
Lif
11.3 g
Doymuş Yağ
7.9 g
Sodyum
1160.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler