Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 75.5 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 14.3 g
- Sodyum
- 1223 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Smoky Paprika Rub
5 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min