Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

Buckwheat Pasta
  • water
    150 g
  • buckwheat flour plus extra for dusting
    300 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Veggie Ragout
  • garlic clove sliced
    1
  • olive oil
    30 g
  • onion cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (1 cm)
    50 g
  • courgette cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • passata
    400 g
  • water plus extra for cooking pasta
    100 g
  • tinned lentils drained
    200 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh basil leaves
    5

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 429.6 kcal / 1797.4 kJ
Protein 16.3 g
Yağ 10.3 g
Karbonhidrat 75.5 g
Lif 14.3 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Sodyum 1223 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...