
Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
Buckwheat Pasta
-
water150 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt¼ tsp
Veggie Ragout
-
garlic clove sliced1
-
olive oil30 g
-
onion cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (1 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
passata400 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
tinned lentils drained200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves5
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
429.6 kcal /
1797.4 kJ
Protein
16.3 g
Yağ
10.3 g
Karbonhidrat
75.5 g
Lif
14.3 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Sodyum
1223 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Free From
76 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda