Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 75.5 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 14.3 g
- Sodyum
- 1223 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14h 45min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min