![Lentil and Vegetable Bolognese Sauce Lentil and Vegetable Bolognese Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CE471B32-E722-4573-BE19-A5B3057C3CDA/Derivates/82464EC5-19D6-4153-97D2-11CBEC4280BC.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g red split lentils
- 700 g water
- 80 g onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g tomatoes, tinned
- 150 g courgettes, sliced
- 50 g button mushrooms, halved
- 2 - 3 Tbsp tomato purée, to taste
- ½ tsp dried oregano
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh basil leaves, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegetarian Chilli
35 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Sweet Potato Curry
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chick Pea Curry
35 min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min