Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
red split lentils150 g
-
water700 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
tomatoes, tinned400 g
-
courgettes sliced150 g
-
button mushrooms halved50 g
-
tomato purée to taste2 - 3 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced3 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
11.7 g
Kalori
841 kJ /
201 kcal
Yağ
4.7 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 dk
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 dk
Slow-cooked Chickpea Stew
4sa 15 dk
Vegetable pasta sauce
40 dk
Potato Curry
12sa 50 dk
Vegetarian Chilli
35 dk
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Vegetable pasta sauce
40 dk
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk
Pasta with Vegetable Ragout
45 dk
Vegan Lentil Lasagne
2sa 20 dk
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 dk