Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
veya tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 20.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Chickpea Pancakes
20min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Seitan Chilli
25 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min