Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tofu
- 680 g firm tofu, diced (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 5 - 10 g fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
- 10 g olive oil
- 10 g balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Tomato and Aubergine Sauce
- 40 g olive oil
- 600 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
-
600
g ripe tomatoes, quartered
veya tinned chopped tomatoes - ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Finalisation
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 4 spring onions, finely sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 20.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min