Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 oz cabbage, cut into pieces
- 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 ½ oz carrot, cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans, drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2691.6 kJ / 643.3 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 106.5 g
- Yağ
- 13.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 1164 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Chickpea Ratatouille
1h
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Mushroom Taco Filling
35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Pumpkin Chili
50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min