Cihazlar ve Aksesuarlar
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
8 portions
Malzemeler
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
773 mg
Protein
5 g
Kalori
1029 kJ /
246 kcal
Yağ
13 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
30 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Lentil Salad
35 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Vegetarian Chili
50 Min