Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 16 oz zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots, peeled
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 773 mg
Alternatif tarifler
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Green Shakshuka
40 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Mediterranean Farro Salad
1h 35 min.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Southwest Quinoa
40 min