Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 16 oz zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots, peeled
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 773 mg
Alternatif tarifler
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Creamy Broccoli Salad
10min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1u. 50min
Mediterranean Farro Salad
1h 35 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Fish Tacos
45min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min