Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 520.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Spanish Rice
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Red Beans and Rice
1 godz. 15 min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Curried Lentils
5 Std. 15 Min