Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 520.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Steel Cut Oats
35min
Tuscan White Bean Stew
1h
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50 min.
Curried Lentils
5h 15 min
West African Peanut Soup with Chicken
50min