
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 green onions cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt to taste
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 199.4 kcal / 834.2 kJ
- Protein
- 10.7 g
- Yağ
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Lif
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Sodyum
- 520.5 mg