Eggplant and Lentil Salad

4.3 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 portions

Malzemeler

  • eggplant cubed (½-1 in.)
    14 oz
  • red onions sliced (¼ in.)
    3 oz
  • red bell peppers cubed (½-1 in.)
    3 ½ oz
  • chili powder
    ⅛ - ¼ tsp
    ⅛ tsp chili flakes, dried
  • salt divided, plus extra, to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper divided, plus extra, to season, to taste
    ¾ tsp
  • honey divided
    2 tsp
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    2 oz
  • lentils pre-cooked
    8 ½ oz
  • mixed herbs, fresh
    1 bunch
  • garlic clove
    1
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • raspberry vinegar
    1 oz
    1 oz white balsamic vinegar
  • water ice-cold
    2 tsp
  • raisins
    1 - 2 tbsp
  • Halloumi
    7 oz
  • fresh mint leaves to garnish

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 2135.8 mg
Protein 47.6 g
Kalori 4556.6 kJ / 1089.1 kcal
Yağ 52.9 g
Lif 22.8 g
Doymuş Yağ 19.4 g
Karbonhidrat 113.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...