Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red onions, quartered
- 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz broccoli florets
veya 2 oz Brussels sprouts - 5 oz barley (pearl barley)
- 40 oz vegetable stock
-
white pepper, to taste
veya ground black pepper, to taste - 8 oz cabbage, thinly sliced
- Parmesan cheese, grated (isteğe bağlı)
- microgreens, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 400.3 kJ / 95.7 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 0.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 64.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Basic Vegetable Soup
50 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Cauliflower Cheese Bake
1 Std. 25 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Potato Curry Soup
35min
Hungarian Mushroom Soup
35min