Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 972.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 menit
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1小时 15 分钟
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Değerlendirme yok
Bal Kabağı Çorbası
35 menit
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 menit
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3小时
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 menit
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 menit
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 menit
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1j 5 menit