Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 972.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Havuç Çorbası
35min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25min
Naneli Votkalı Limonata
10 min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 godz. 25 min
Hint Usulü Çay
10 min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 min
Turplu Taze Otlu Quark
5 min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30min
Körili Coleslaw
10 min
Havuçlu Brokolili Salata
5 min