Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 972.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guacamole
15min
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Değerlendirme yok
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Körili Coleslaw
10min
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Höşmerim
3小时 20 分钟
Havuç Çorbası
35 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min