Cihazlar ve Aksesuarlar
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
Hazırlık 30 dk
Toplam 40 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
soğan dörde bölünmüş110 g
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)3 cm
-
Hindistan cevizi yağı30 g
-
bal kabağı soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)750 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı400 g
-
su370 g
-
pul biber1 tutam
-
tuz sunum için ekstra tuz2 - 2 ¾ tk
-
karabiber sunum için ekstra karabiber1 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
972.9 mg
Protein
2.4 g
Kalori
887.8 kJ /
212.2 kcal
Yağ
12.2 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
10.7 g
Karbonhidrat
25.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 dk
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
40 dk
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 dk
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 dk
Kremalı Pancar Çorbası
45 dk
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 dk
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1sa 5 dk
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 dk
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 dk
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 dk
Mercimek ve Zencefilli Havuç Çorbası
40 dk