
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g soğan dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber sunum için ekstra karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 212.2 kcal / 887.8 kJ
- Protein
- 2.4 g
- Yağ
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Lif
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Sodyum
- 972.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Değerlendirme yok
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 dk
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1sa 10 dk
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Vegan Peynir Sosu
50 dk
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 dk
Sebze Çorbası
35 dk
Sütlü Ispanak Çorbası
45 dk
Basit Granola
25 dk
Limon, Zencefil ve Ballı Shot
45 dk
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 dk
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 dk