Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
TM6

Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası

3.0 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 110 g soğan, dörde bölünmüş
  • 2 diş sarımsak
  • 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
  • 30 g Hindistan cevizi yağı
  • 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
  • 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
  • 370 g su
  • 1 tutam pul biber
  • 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
  • 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
887.8 kJ / 212.2 kcal
Protein
2.4 g
Karbonhidrat
25.6 g
Yağ
12.2 g
Doymuş Yağ
10.7 g
Lif
3.4 g
Sodyum
972.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler