Cihazlar ve Aksesuarlar
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
Hazırlık 30 dk
Toplam 40 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
soğan dörde bölünmüş110 g
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)3 cm
-
Hindistan cevizi yağı30 g
-
bal kabağı soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)750 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı400 g
-
su370 g
-
pul biber1 tutam
-
tuz sunum için ekstra tuz2 - 2 ¾ tk
-
karabiber sunum için ekstra karabiber1 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
972.9 mg
Protein
2.4 g
Kalori
887.8 kJ /
212.2 kcal
Yağ
12.2 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
10.7 g
Karbonhidrat
25.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 Std. 55 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 Min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Keine Bewertungen
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 Min
Domatesli Risotto
30 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min
Mantarlı Risotto
40 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min