![Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9D4FD02F-7065-4957-A90F-7ACBA8A59E9E/Derivates/51e18317-fba9-497f-890b-07e9dd0397aa.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
veya 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Alternatif tarifler
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 Min
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1hod. 40min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Buharda pişmiş bezelye
20 Min
Buharda pişmiş brokoli
20 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min