Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
veya 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Alternatif tarifler
Etli Fajita
40 min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 Min
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
Dana Stroganoff
1 godz.
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3hod. 15min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Keine Bewertungen
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 godz. 40 min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1 godz. 10 min