Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g maydanoz yaprağı, süslemek için ekstra maydanoz yaprağı
- 25 g riviera zeytinyağı
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 110 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 460 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tk taze kekik yaprağı (isteğe bağlı)
- 1100 g su
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ⅛ tk toz karabiber
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- 1 yk limon suyu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 525.4 kJ / 125.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 godz.
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min