Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g maydanoz yaprağı, taze, süslemek için ekstra maydanoz yaprağı
- 25 g riviera zeytinyağı
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 110 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 460 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tk taze kekik yaprağı (isteğe bağlı)
- 1100 g su
- 1 yk limon suyu (isteğe bağlı)
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- ⅛ tk toz karabiber
- 6 adet maydanoz yaprağı, taze
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 525.4 kJ / 125.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Ghee
30 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 Min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 Std. 5 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Sebze Suyu
Keine Bewertungen
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min