Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g maydanoz yaprağı, taze, süslemek için ekstra maydanoz yaprağı
- 25 g riviera zeytinyağı
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 110 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 460 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tk taze kekik yaprağı (isteğe bağlı)
- 1100 g su
- 1 yk limon suyu (isteğe bağlı)
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- ⅛ tk toz karabiber
- 6 adet maydanoz yaprağı, taze
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 525.4 kJ / 125.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Elmalı Zencefilli Ballı Limonata
5min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55 min
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1h 10min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min