Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g maydanoz yaprağı, taze, süslemek için ekstra maydanoz yaprağı
- 25 g riviera zeytinyağı
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 110 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 460 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tk taze kekik yaprağı (isteğe bağlı)
- 1100 g su
- 1 yk limon suyu (isteğe bağlı)
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- ⅛ tk toz karabiber
- 6 adet maydanoz yaprağı, taze
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 525.4 kJ / 125.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 Std. 10 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Buharda pişmiş karides
15 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min
Portakallı Sıcak Şarap
20 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min