Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g aşurelik buğday, 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)
- 2000 g su
- 2 ¾ tk tuz
- 100 g fındık turp, ince dilimlenmiş
- 140 g konserve mısır, suyu süzülmüş
- 100 g salatalık, küp küp doğranmış
- 150 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 50 g beyaz peynir, sert, kabaca ufalanmış
- 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- 200 g yoğurt, yağlı
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 10 g hardal
- 10 g bal
- 15 g sirke
- 10 g zeytinyağı
- 10 g limon suyu
- ⅛ - ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1083 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 627 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40 min
Kremalı Domates Çorbası
30min
Ayva Tatlısı
3 Std.
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
Değerlendirme yok
Bulgurlu Soğuk Çorba
20min
Pratik Peynirli Sufle
45min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 min
Musakka
1h 10 min
Armutlu ve Salatalıklı Detoks İçeceği
5 min
Mutabbal
10 Min