Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g aşurelik buğday, 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)
- 2000 g su
- 2 ¾ tk tuz
- 100 g fındık turp, ince dilimlenmiş
- 140 g konserve mısır, suyu süzülmüş
- 100 g salatalık, küp küp doğranmış
- 150 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 50 g beyaz peynir, sert, kabaca ufalanmış
- 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- 200 g yoğurt, yağlı
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 10 g hardal
- 10 g bal
- 15 g sirke
- 10 g zeytinyağı
- 10 g limon suyu
- ⅛ - ¼ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1083 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 627 mg
Alternatif tarifler
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Elmalı Tart
1 Std.
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 Min
Buğday Salatası
35min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
İşkembe Çorbası
1 Std. 20 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Kuru Patlıcan Dolması
1 Std. 30 Min