Cihazlar ve Aksesuarlar
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
aşurelik buğday 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)250 g
-
su2000 g
-
tuz2 ¾ tk
-
fındık turp ince dilimlenmiş100 g
-
konserve mısır suyu süzülmüş140 g
-
salatalık küp küp doğranmış100 g
-
kiraz domates ikiye bölünmüş150 g
-
beyaz peynir, sert kabaca ufalanmış50 g
-
frenk soğanı ince dilimlenmiş10 dal
-
yoğurt yağlı200 g
-
diş sarımsak (isteğe bağlı)1
-
hardal10 g
-
bal10 g
-
sirke15 g
-
zeytinyağı10 g
-
limon suyu10 g
-
toz karabiber⅛ - ¼ tk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
627 mg
Protein
9 g
Kalori
1083 kJ /
258 kcal
Yağ
7 g
Lif
3.7 g
Karbonhidrat
38 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbekü Zamanı
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
TM6 MODLARIYLA VEJETARYEN LEZZETLER
8 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 dk
Vişne Likörlü İskoç Çayı
20 dk
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 dk
Sebzeli Galette
1sa 30 dk
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 dk
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Buğday Salatası
35 dk
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 dk
Bol Elmalı Kek
2sa 30 dk
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1sa 20 dk
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 dk
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 dk