Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g riviera zeytinyağı
-
400
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
veya herhangi bir taze mantar - 90 g sek beyaz şarap
- 500 g Arborio pirinci
- 1100 g su
- 4 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk toz karabiber
- 4 - 5 yk tereyağı, (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
- ½ tk elma sirkesi
-
mikro filiz, süslemek için
veya taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1796.1 kJ / 429.7 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 49.7 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 Std.
Dana Stroganoff
1 Std.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Domatesli Risotto
30 Min
Guacamole
15 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Margarita
10 Min