Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g riviera zeytinyağı
-
400
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
veya herhangi bir taze mantar - 90 g sek beyaz şarap
- 500 g Arborio pirinci
- 1100 g su
- 4 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk toz karabiber
- 4 - 5 yk tereyağı, (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
- ½ tk elma sirkesi
-
mikro filiz, süslemek için
veya taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1796.1 kJ / 429.7 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 49.7 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto Sosu
15 min
Domatesli Risotto
30 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Balkabaklı Risotto
25 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Rozbif
5 Std. 30 Min
Sıcak Şarap
15 min
Somon Tartar
10min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 godz. 45 min
Kremalı Viski Likörü
15 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min