Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 - 5 diş sarımsak, damak tadına göre
- 40 g zeytinyağı
- 350 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 450 g bezelye, taze ya da dondurulmuş
- 2 ¼ - 2 ½ tk tuz,damak tadına göre
- 700 g su, oda sıcaklığında
- 10 g taze nane yaprağı
- 125 g süt
- 1 - 2 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 5.8 g
Alternatif tarifler
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Patatesli Ispanak Çorbası
45min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Sebze Çorbası
35min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1 Std. 15 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min