Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g maydanoz
-
120
g ayçiçek yağı
veya 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 1 diş sarımsak
- 2 yk hardal
- 100 g süzme yoğurt
- 1 yk limon suyu
- ¼ tk tuz
- 1 - 2 tutam toz karabiber
- 1000 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 60 g dilimlenmiş çemensiz pastırma
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2369 kJ / 518 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 godz.
Zencefilli Salata Sosu
10 Min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Ton Balıklı Ezme
10 Min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1óra 10p