Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 150 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 1000 g passata
- ½ tsp caster sugar
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 180 g extra virgin olive oil
- 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3261.7 kJ / 779.6 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 74.9 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 1343.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2u. 5min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min