Vegan Lentil Lasagne
TM6

Vegan Lentil Lasagne

4.3 ( 56 değerlendirme )

Malzemeler

Pasta Sheets

  • 120 g dairy-free milk of choice unsweetened
  • 70 g sweet potato cooked and cooled, cut in pieces
  • 1 tsp olive oil
  • 150 g plain flour plus extra for dusting
  • 150 g semolina

Lentil Ragout

  • 70 g carrots cut in pieces
  • 70 g onions quartered
  • 20 g celery cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • 200 g lentils
  • 80 g red wine
  • 750 g tinned chopped tomatoes
  • 350 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 pinch sugar

Béchamel Sauce

  • 700 g dairy-free milk of choice unsweetened
  • 65 g plain flour
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 25 g olive oil

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
463 kcal / 1935 kJ
Protein
13 g
Yağ
17 g
Karbonhidrat
67 g
Lif
7.5 g
Doymuş Yağ
2 g
Sodyum
685 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler