Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ragout
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, sliced
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
-
400
g tomato sauce
veya tomato passata - 100 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 5 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
Pasta
- 1000 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 320 g dried pasta (e.g. penne)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1713 kJ / 407 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 749 mg
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Vegetable pasta sauce
40min
Vegetarian Chilli
35min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min