Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ragout
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, sliced
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
-
400
g tomato sauce
veya tomato passata - 100 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 5 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
Pasta
- 1000 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 320 g dried pasta (e.g. penne)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1713 kJ / 407 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 749 mg
Alternatif tarifler
Vegetable pasta sauce
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min