![Pasta with Vegetable Ragout Pasta with Vegetable Ragout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CADEBA6D-39AB-4BC5-B765-F003ADB1508E/Derivates/7ab1da75-ec3b-4da8-b341-e177bc353a82.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ragout
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, sliced
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
-
400
g tomato sauce
veya tomato passata - 100 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 5 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
Pasta
- 1000 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 320 g dried pasta (e.g. penne)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1713 kJ / 407 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 749 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1j 10 menit
Vegetable pasta sauce
40 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegetarian Chilli
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min