Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale, thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2680 kJ / 639 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 1344 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min