Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 653.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Spinach and feta galette
1h 50min
Ratatouille
40min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1sa 10 dk
Mediterranean carrot fritters
1sa
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1sa 15 dk
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 dk
Mushroom-stuffed mushrooms
50 dk
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Beetroot, feta and spinach quiche
1óra 40p