Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Protein
- 113.7 g
- Karbonhidrat
- 350.2 g
- Yağ
- 124.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.6 g
- Lif
- 61.4 g
- Sodyum
- 4216.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Filo spinach slice
55 Min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min