![Risoni salad with artichoke and feta Risoni salad with artichoke and feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6E0FD3A-89D2-4195-87AA-649C7520AB67/Derivates/619EF9FB-6696-4198-BA84-404C4C0C9132.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Protein
- 113.7 g
- Karbonhidrat
- 350.2 g
- Yağ
- 124.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.6 g
- Lif
- 61.4 g
- Sodyum
- 4216.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick veggie pasta salad
30min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 dk
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Risotto verde
45 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1sa 20 dk
Mexican stack
45 Min