Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Protein
- 113.7 g
- Karbonhidrat
- 350.2 g
- Yağ
- 124.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.6 g
- Lif
- 61.4 g
- Sodyum
- 4216.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mexican stack
45min
Risotto verde
45min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Mediterranean capsicums
2h
Israeli couscous salad
1h
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min