Risoni salad with artichoke and feta

Risoni salad with artichoke and feta

3.8 90 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
4 portions

Malzemeler

  • water
    1100 g
  • dried risoni pasta rinsed and drained
    400 g
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • sea salt to taste
    ½ tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing
    4 sprigs
  • feta cheese
    130 g
  • marinated artichoke hearts drained
    340 g
  • pine nuts toasted
    60 g
  • sun-dried tomatoes cut into thin slices
    100 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)
    400 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 portions

Sodyum 4216.4 mg
Protein 113.7 g
Kalori 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
Yağ 124.3 g
Lif 61.4 g
Doymuş Yağ 28.6 g
Karbonhidrat 350.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...