Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil

Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil

2.9 12 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
6 portions

Malzemeler

Garlic chilli oil
  • olive oil
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • dried chilli flakes
    3 tsp
Yoghurt soup
  • Greek-style natural yoghurt
    800 g
  • garlic clove
    1
  • brown rice
    200 g
  • boiling water
    1000 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • gluten free cornflour
    1 tbsp
  • dried mint
    1 tbsp
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • fresh spinach leaves torn
    40 - 50 g
  • fresh mint leaves only, torn
    2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, torn
    2 sprigs

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 480.9 kcal / 2012.1 kJ
Protein 19.4 g
Yağ 19.4 g
Karbonhidrat 58.5 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Sodyum 526.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...