Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 44.6 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 645.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Lentil hotpot
12h 45min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Turmeric fish
30 Min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Eggplant with burghul
55 Min